8 Eylül 2014 Pazartesi


ÜÇ RENKLİ TATLI



MALZEMELER:

1 paket kakaolu toz puding (varsa çikolatalı ve vişne parçalı)
2 paket vanilyalı toz puding
3 su bardağı vişne suyu
1 litre süt
2 paket (yaklaşık 40 adet) pötibör bisküvi


üzerine:


antep fıstığı

YAPILIŞI:

Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin. Dikdörtgen borcamı sudan geçirin. Pudingi borcama yayın.
Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile pişirin. Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın.
Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile pişirin. Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın.
Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.


Not:Vişne suyu ile yapılan kısım oldukça mayhoş oluyor.Mayhoş tatları sevmeyenler kayısı ,elma veya portakal gibi daha tatlımsı sularla yapabilirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder